Bayer Zsolt végre jól megaszondta mindenkinek, aki úgy gondolja, hogy a hétfői operaházi ünneplés egy - már saját magát is illúziókkal ámító - mára egyre szűkülő támogatottságnak örvendő hatalmi elit tobzódása volt csupán.

 
 
Akik komoly ellenérzéssel bírnak a jelenlegi kormány demokráciaromboló ténykedésével kapcsolatban akár itthon, akár külföldön, azok Bayer szerint mind a sátán kutyái. Ez a beteges ellenségkeresés, és az ahhoz kapcsolódó, sokszor Göbbelszi propagandát megszégyenítő politikai vonulat mára odáig jutott, hogy mindenkit ellenségnek tekint, aki saját természetes igazságérzetéből adódóan megkérdőjelezi a kormány, és a működését (csak és kizárólag!) törvényileg legitimmé tevő bólogató jánosok frakciójának munkálkodását.
 
Az orbáni populizmus kártyavára már csak hónapok kérdése, hogy végleg összeomoljon, és akik eddig még hittek benne, azok is szembesüljenek azzal, hogy szép szó a szabadságharc - és sokakat sikerült is ezzel a magasztosnak szánt szlogennel felültetni -, de még szebb szó a létbiztonság. És ez rövidesen még több ember számára vész el, köszönhetően a nagyvezér és 270 gondolatoktól mentes vazallusának, akik saját kasztrálásukat is gondolkodás nélkül megszavaznák, ha erre utasítaná őket dr. Orbán.
 
 
Bayer Zsolt a holdudvar széléről próbálgatja visszahízelegni magát az elit magjába, és ha belegondolunk, ideológiailag kellőképpen át is gyúrta már a kérdést, így akár lehetne mondjuk az angolpark….pardon a vidámpark vezetője is. Vagy a magyar narancskutató központ tudós igazgatója.
 
Érthetetlen, hogy akinek annyi a szociális érzékenysége, mint egy két hete éhező pitbull terriernek, annak miért van ambíciója társadalmi kérdésekben véleményt nyilvánítania. Ja, hogy Magyarországon demokrácia van, és a vélemény szabad? Akkor viszont hajrá Bayer et., szidja csak nyugodtan azokat, akik az autokrácia és a hatalmi tobzódás ellen tudnak úgy is demonstrálni, hogy nem törnek, rombolnak a tüntetést követően. Szidja csak nyugodtan, sőt köpje arcon is azokat, akik ellen a nagy és kedves magyar vezér a szabadságharcot vívta, majd hozzájuk fordul tarhálni, hogy ha a népnek nem is, legalább a hatalmi elitnek legyen még mit a tejbe aprítania egy ideig.
 
Bayer et., a jobboldalról, ha megbocsájt, azt azért csak megkérdezném, ön talán jobban tudja, ha igaz az, amit Lázár első tiszt mondott, - hogy júniusra összeáll a rendszer, és majd kiderül, jobban működik-e az új Magyarország – vajon mi lesz, ha mégsem működik jobban. Vajon mi lesz, ha nem csak nem működik majd jobban, de egyáltalán nem működik? Akkor kikre fog fröcsögni? Vagy majd arról firkálgat, hogy a kutyahús milyen egészséges? Mert az ebrendészeti - kutyaadó - törvény után lesz kóbor kutya bőven az országban, csak győzze kiválogatni, melyik a sátáné.
 
Bayer et, a jobboldalról, az ilyen pökhendi, szűklátókörű, dölyfös, ostoba emberek miatt tart itt az ország, ahol tart. És egy apró megjegyzés még a végére a megosztó, ön által sátánként emlegetett személyekről. Rajongott pártja, az „aki nincs velünk, az ellenünk van” elvén, egyetlen alternatívát lát akkor, ha valaki nem szereti a rothadó narancsot. Higgye el, az MSZP-ről is, és úgy általában minden politikusról lesújtó a véleményem, de ön ezeken messze felüláll, öntől egyszerűen csak hányni tudnék.
 
M. KeleMan 
 
Szerző: FirkÁszok  2012.01.04. 09:42 Szólj hozzá!

Címkék: politika fidesz demokrácia sátán diktatúra bayer zsolt autokrácia

A bejegyzés trackback címe:

https://hirbehozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr303518610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása