Tisztelt Pató Úr!

 
Alulírott Rakoncgedei Jeromos a Magyar Felséges Rizses lecsó Lovagrend főpohárnoka eleget téve népem akaratának nyílt levélben fordulok Önhöz.
 
 Először is kijelentem, hogy az Ön elátkozása még az előző kormány felelőssége, mint ahogy az is, hogy jelenleg az Ön falujában nincs egyetlen futballstadion sem. De lesz, ezt ki merem jelenteni, mert Tisztelt Hölgyeim és Uraim, stadionok nélkül a nemzet csak félkarú emelő. Továbbá arra kérem ne nevezze királyfinak magát helyettem
 
Mogorvaságát a magánynak tudom be, és ezért nem haragszom, de meg kell értenie, hogy azután mogorvasági járulékot kell fizetnie, ami viszont levonható az év végi Jézuska adóból. Jelentősen nehezíti azonban a helyzetet, hogy az Ön ideiglenes lakcíme az Óperencián túl van, így rám csak az ottani nagykövetségünkön, vagy a 1414-es emelt díjas telefonszámon szavazhat.
 
Amennyibe szeretne életén változtatni, és egy ifjú feleséget a házába vinni, úgy felhívom a figyelmét arra, hogy ha túlzottan ifjú arát sikerülne választania, úgy pedofília vádjával azonnal őrizetbe vetetem.
 
Építésügyi hatóságomhoz eljutott a hír, miszerint az ön háza roskatag, a vakolat táblákban pereg a falról, és a födél is elég szarul néz ki, ezért elrendelem a ház azonnali lebontását, és a kilakoltatást. Ezek után azonban semmilyen indokkal nem szeretném az utcán, köztereken, aluljárókban, a fürdőkádamban és az operabálon Kiszel Tünde társaságában látni, mert becsukatom.
 
Kollégáim az Önnél tett környezettanulmány során megállapították, hogy nem tett eleget a parlagfű irtási kötelezettségének, ráadásul egy ekének látszó tárgy hevert az udvarán, több fekete munkás társaságában.
Ezekről az emberekről a vizsgálat során kiderült, hogy nem heverésztek, hanem szorgalmasan a kamrája felé kúsztak, a saját és családjuk megélhetését biztosítandó, így kollégáim eltekintenek a munkavédelmi eljárástól, bár az egyik bejelentést tett, hogy elvágta az üveg a kezét, amikor a betört ablakon bemászott.
Az ekét viszont lefoglalom, a jövő év augusztusában életbelépő eketartási szabályzat megszegéséért. Az ellenőrzést végzők szerint ön szúnyoghálóból varratott magának gatyát, ami szabálytalan.
 
Munkatársaim szerint ön a látogatásuk során nem volt kellőképpen együttműködő, különösen azután, hogy a kutyája felkergette őket a disznóól tetejére, ahonnan három napon keresztül kérték önt, hogy zárja már el azt a rohadt, adózás nélkül tartott ebet. Az ön válasza rendszerint az „Ej, ráérünk arra még” volt, majd magyarságára hivatkozva, a tőlem lenyúlt indián idézetekkel szórakoztatta a tetőn kuporgó terrorelhárító központ két kiváló beosztottját.
 
 
Remélem, nyílt levelem eléri célját, és a B105-ös az ANK-114-es, és a NYENYI 230-as nyomtatványokon megfelelő választ kapok. Továbbá kérném, hogy szomszédjának, bizonyos Petrovics Sándornak is legyen szíves eljuttatni eme levél másolatát, aki magát valami Petőfinek kiadva valahol Segesvár környékén akarja megváltani a világot.
 
Tisztelettel: I. Rakoncgedei Jeromos
 
M. KeleMan 
Szerző: FirkÁszok  2011.11.24. 19:34 Szólj hozzá!

Címkék: hírek politika petőfi átok kiszel tünde megélhetési bűnözés óperencia pató pál nyilt levél

A bejegyzés trackback címe:

https://hirbehozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr593409197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása