Mikor az ember úgy dönt, hogy mások számára is elérhetővé teszi gondolatai egy részét, annak nyomós oka van. Először is, vannak gondolatai. A gondolatoknak pedig van egy része, meg van másik része is. Az egyik rész az, ami nyilvános, ami megosztható, és reményeink szerint megosztó, a másik rész viszont a privát szféra.

Ez a blog arra született, hogy tetszést nyilvánítson, vagy földbe döngöljön, hogy simogasson, vagy éppen virtuálisan úgy rúgjon seggbe bárkit, hogy utána még meg is köszönje. Politika, közélet, művészetek, sport, tudomány, és a mindennapi élet bármely szelete, ahol azt tapasztaljuk, hogy az idióták hatalomátvételre készülnek, vagy éppen már túl vannak rajta, minden célkeresztbe kerülhet.
 
Ha szarkasztikusak, cinikusak, vagy éppen csak viccesen vagyunk, az belőlünk fakad, de a téma az utcán hever. Mi csak felvesszük, kissé leporoljuk, és ha úgy látjuk, akár le is köpjük.
 
Rövidesen kezdődik….
 
 
 M. KeleMan
 
Szerző: FirkÁszok  2011.11.21. 17:34 Szólj hozzá!

Címkék: politika sport közélet humor művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://hirbehozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr153401495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása