Tisztelt Tinódi Úr!

 
Alulírottak, Szalaji Anna és Marika ezen nyílt levélen keresztül szeretnénk ön tájékoztatni, a hónapok óta folytatólagosan elkövetett, a hatályos média szabályozásba ütköző cselekedeteiről.
 
 
Eddig már számtalan levelet küldött önnek hatóságunk, melyek mind visszajöttek olyan megjegyzésekkel, hogy elköltözött, vagy a címzett ismeretlen. Volt olyan szomszédja is, aki azt állította, hogy ön úgy álcázza mostanában magát, hogy nem lant van a nyakában – amire neve is utal – hanem egy tangóharmonika. Ez nevetséges, a mi eszünkön így sem tud túljárni.
 
Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a jelenlegi, Európában egyedülállóan modern, és minden igényt kielégítő médiatörvényünk visszamenőleges hatályú. Éppen ezért azt az esetleges indokát sem tudjuk elfogadni a szabálysértések tekintetében, hogy ön már évekkel ezelőtt, pontosabban 1556. január végén elhunyt. Ezt bárki mondhatja.
 
 
Az ön legtöbb írásáról megállapítottuk, hogy kimeríti a hatályos törvény 23/66-4.cikkely 5. bekezdésében foglaltakat, mely szerint negatívan diszkriminál egyes népcsoportot, jelesül a török nemzetet, ezzel azt a látszatot keltve olvasóiban, hogy ennek a népnek semmi keresnivalója országunkban. Ezek a rasszista megnyilvánulások felháborítanak bennünket, mint ahogy az is, amikor vasárnap hajnalban a szomszédunk porszívózást színlelve próbál meg hatást gyakorolni politikailag abszolút semleges látásmódunkra.
 
Nemrégen Törökország Budapestre akkreditált nagykövete is észrevételezte, hogy egyre több támadás éri országát, elsősorban a török emberek akcentusa miatt. Bár önt személy szerint nem említette, de mi azért nagyon jól tudjuk, hogy ön is pellengérre állította már egyik cikkében Ahmed pasa egyik beszédét, amit a háremőreinek tartott, „Hogyan élvezzük az életet egy kevés fogyatékossággal” címmel.
 
 
További jogsértés is megállapítható munkásságában, mivel burkolt reklámokat véltünk bennük felfedezni. Ilyen például az, amikor az embereket arra buzdítja egyik írásában, hogy fogyasszanak minél többet a bujdosók keserű kenyeréből. Ezzel megsértette a 34/34. 7.szakasz 14 bekezdését, amely egyértelműen tilt mindenféle árumegjelölést, ráadásul mi nem szeretjük a keserű kenyeret, mert megy tőle a hasunk.
 
Jelen nyílt levelünkkel felszólítjuk önt, és az önhöz hasonló, politikailag kiegyensúlyozatlan egyéneket, hogy szüntessenek be minden olyan tevékenységet, ami szabályellenes. Írásaiban szeretnénk, ha ezentúl csak olyan témákat boncolgatna, amit mi megengedünk. Ilyen téma van bőven, ha személyesen befárad hozzánk, mi segítünk a témaválasztásban.
 
 
Amennyiben levelünk eljut önhöz, úgy arra is megkérnénk, hogy tekintse tárgytalannak előző levelünket, melyben azt kifogásoltuk, hogy már megint az ablakunk alá szaratja a kutyáját, mert időközben kiderült, hogy az nem is a mi ablakunk, nem is kutya, hanem egy motorkerékpár, és nem is önről, hanem egy másik Sebestyénről van szó, aki mellesleg a Balázs.
 
Tisztelettel: Anna és Maris
 
A demokratikus média 6óság vezetői

            

Szerző: FirkÁszok  2011.12.01. 13:29 Szólj hozzá!

Címkék: politika reklám török rasszizmus nyílt levél sebestyén balázs média törvény tinódi lantos sebestyén

A bejegyzés trackback címe:

https://hirbehozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr783428874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása