Hagyományteremtő szándékkal Gyertyafényes Közbiztonsági fesztivált rendez Esztergom városa.

A FIDESZ fővédnökségével elsőízben megrendezésre kerülő üvegzsebmetsző bál a napokban lefesli kisstílű installációját és fesztivállá vedli át magát, nevet adva ezzel annak a hosszú ideje zajló cirkusznak, amit a királyi város minden lakója annyira élvez. Most végre megtanulják az ovisok, milyen, ha anyuval futni kell hazáig a sötét utcán. Megérdemlik a kis sutyerákok. Éééés végre lesz túlóra bőven a mentősöknél, meg az ambulancián, esetleg a proszektúrán,mert minden Teri néni és Palkó bácsi összetöri magát a kátyúkkal teletűzdelt fényhiányos bringaúton.Gondolom lesz valami sárgamellény adó is, meg valami „sötéterő kft” ami az ellenőrzés tanácsadói feladatait is ellátja.  Én mondjuk a vizet is elzárnám, mert sötétben úgyis minden víz kakaó. Azt meg vegyék meg a tótoknál és igyák is meg ott. A tisztálkodásról nem is beszélek, mert ugye sötétben minden ember egyformán büdös. Vagy lehet, hogy éppen ez a cél?!?!

Az egalizáció hungarorum? Tudtam….én hülye tudtam, hogy félreértem az egészet. Csakis a szegregáció és minden féle megkülönböztetés  felszámolása  lehet a célja egy ilyen eseménynek, ahol  a jó politikus magát fényforrásként megjelölve, pozitív hősként jelenhet meg és hirdetheti az új eszmét:

Villany Leó, minden magyar legyen egyformán sötét!

Mustica Domestica

  

 

Szerző: FirkÁszok  2011.11.24. 06:02 Szólj hozzá!

Címkék: politika fesztivál önkormányzat esztergom gyertyafényes egalizáció hungarórum

A bejegyzés trackback címe:

https://hirbehozunk.blog.hu/api/trackback/id/tr13407621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása